Zanimivo

Kako izbrati ovitek za Huawei?

Huawei pametni telefon
Avtor: Draz.si

Huawei z vsakim novim modelom telefona navdušuje vse bolj in bolj. Elegantni in zmogljivi pametni telefoni so kot nalašč za vsakodnevna opravila, fotografiranje, vse pogosteje pa opravljajo tudi delo osebnih računalnikov. A tovrstna napravica ima seveda svojo ceno in prav gotovo je vsakemu lastniku v interesu, da svoj pametni telefon primerno zaščiti.

Ovitki za Huawei so vsekakor prvi in najpomembnejši korak k temu. Že povsem osnovni ovitki so dovolj kvalitetni, da bodo zaščitili vaš Huawei pred povsem nepotrebnimi poškodbami. Zgodi se, da telefon zdrsne iz žepa in navadno pristane ravno tako nerodno, da se poškoduje.

Soft gel ovitki za Huawei

V resnici lastnika boli že vsaka najmanjša praska, da o različnih udrtinah na ohišju ali celo o počenem zaslonu ne govorimo. Zaslon je vedno smiselno zaščititi z zaščitnim steklom, ki se prilepi nanj in ga je mogoče kupiti za praktično vse modele Huawei telefonov.

Enako je z ovitki za Huawei in etuiji zanje. V primeru, da ne morete preko misli, da ne bi mogli prav vsak trenutek imeti odprtega pogleda na zaslon, se boste verjetno odločili za katerega od etuijev, ki zaščitijo hrbet in robove telefona. S tem boste poskrbeli tudi za to, da bo sam zaslon telefona nekoliko dvignjen od površine mize ali pa morda poličke v avtomobilu, kamor ga boste odložili.

Preklopni etuiji za Huawei

Za tiste bolj zahtevne pa so na voljo tudi bolj kompletne zaščite, kot so preklopni etuiji za Huawei, v katere lahko pospravite celo kak bankovec, kartice in osebni dokument. Torej denarnica in zaščita telefona v enem. In naj vas nikar ne bo strah, da ne bi našli česa za svoj okus.

O nasprotnem se lahko kaj hitro prepričate v spletni trgovini ilovemobi.si, kjer boste za svoj Huawei telefon zagotovo našli ovitek, ki vas bo navdušil. Morda prozornega ali pa takšnega s čudovitim potiskom. Zakaj pa ne nekaj v smeri usnja? Izbire je več kot dovolj!

O nas

Draz.si

Vsak dan je priložnost za pridobitev novega znanja. Na spletnem portalu Draz.si objavljamo poučne, zabavne, informativne in vedno aktualne prispevke.