Zanimivo

GoPro dodatek za psa: spoznajte GoFetch!

GoFetch - GoPro dodatek za psa
Avtor: Draz.si

GoPro kamera je že sama po sebi izjemno funkcionalna, toda če jo boste opremili še z nekaterimi GoPro dodatki, bodo vaša doživetja še toliko vznemirljivejša, fotografije in posnetki pa bolj profesionalni. Tovrstni dodatki so običajno kompatibilni tudi z drugimi športnimi kamerami.

Dodatki za GoPro so vam na voljo v specializiranih prodajalnah s sodobnimi napravami. Nameščate jih lahko na različne dele telesa, nekatere med njimi celo na svoje pasje prijatelje. Da, prav ste prebrali, tudi svojega psa lahko opremite z GoPro kamero. Obstaja namreč odličen nastavek, ki ga boste našli pod imenom GoFetch.

GoPro dodatki za najrazličnejše priložnosti

GoPro dodatkov je dandanes zares veliko. Če jih boste kupovali v kateri od priljubljenih spletnih prodajaln s tovrstno opremo, boste lahko preverili, kateri dodatki so v tem hipu najbolj popularni.

Dodatek GoFetch za psa

Namestitev dodatka GoFetch na psa je povsem enostavna.

Med najbolje prodajane GoPro dodatke zagotovo sodijo nedrseče netopno držalo za monopod, elastičen pas za telo, pas za zapestje, elastičen trak za glavo in vakuumski nastavek. Zelo priljubljen je tudi nosilni pas za psa – GoFetch.

Svet okoli sebe posnemite s pasjega zornega kota

Če imate doma pasjega ljubljenčka in GoPro ali katero koli drugo športno kamero, jo lahko opremite z dodatkom GoFetch. Na ta način boste lahko svet posneli iz pasjega zornega kota.

Namestitveni trak ima dve pritrdilni mesti, ki sta namenjeni za snemanje različne perspektive. Štirinožnemu kosmatincu ga lahko namestite na prsni koš ali hrbet. Dodatek je narejen iz vodoodpornega materiala, kar pomeni, da pes med snemanjem lahko tudi plava. Trak je mehek in udoben, torej primeren za vašega hišnega ljubljenčka.

Dodatek GoFetch je prilagodljiv in kot takšen uporaben za majhne, srednje in večje pse. Kamera se nanj namesti povsem hitro in enostavno, prav tako tudi odstrani.

GoPro dodatke za športne kamere torej lahko naročate kar po spletu. Če boste imeli srečo, boste pri izbiri naleteli na kakšno posebno akcijsko ponudbo dodatka, s katerim bodo vaše fotografije in posnetki še zanimivejši.

O nas

Draz.si

Vsak dan je priložnost za pridobitev novega znanja. Na spletnem portalu Draz.si objavljamo poučne, zabavne, informativne in vedno aktualne prispevke.