Zanimivo

5 znakov, da partner ni zvest

Znaki nezvestobe
Avtor: Draz.si

Nezvestoba je navadno uničujoč element vsakega partnerskega razmerja. Ko do nje pride in ko jo prevarani partner odkrije, sledijo črni trenutki. Navadno vodijo v ločitev, lahko pa se določeni primeri rešijo tudi drugače. Najboljša pot do rešitve bi bil najprej iskren pogovor.

Zakaj je do nezvestobe prišlo, kaj čutita drug do drugega, so morda kakšne zamere in podobno. Če imata partnerja voljo rešiti razmerje, se lahko zatečeta tudi k partnerskemu svetovalcu in mu odkrito zaupata, kaj je tisto, kar razžira njuno zvezo. Za začetek pa si poglejmo pet znakov, ki morda pričajo o tem, da vam partner ni zvest.

1. Večje vedenjske spremembe

Eden najpogostejših znakov, da je v razmerju nekaj narobe, je, ko se ena oseba začne obnašati povsem drugače kot običajno. Če je partner nenadoma spremenil svoje navade ali več časa preživi zunaj doma, morda nekaj prikriva. Še posebej sumljivo je, kadar svoje dejavnosti minimalizira.

Vedenjske spremembe partnerja

Vedenjske spremembe partnerja so lahko prvi znak nezvestobe.

Torej, o njih ne govori ali pa na vprašanja partnerja zgolj odmahne z roko, da ni nič. Večina ljudi v tem primeru začuti neko slabo vest in se partnerju ne zna zlagati v obraz, zato ga raje na kratko odpravi. Mislite, da mu gredo po glavi avanture? Povsem mogoče je!

2. Manjše zanimanje za intimne trenutke

Še en znak, da v razmerju nekaj ni v redu, je zmanjšana intenzivnost intimnih trenutkov med vama. To lahko pomeni manj pogovorov o čustveno intimnih temah, kot so družina in sanje o prihodnosti, ter tudi sama spolnost. Erotika je namreč pomemben del vsakega razmerja.

Če je prišlo do trenutka, ko enostavno ne morete, da ne bi opazili, potem je to znak za alarm in za pogovor. Navadno se partner o tem ne želi pogovarjati, a bo žal potrebno vztrajati. Sicer ni nujno, da gre za nezvestobo. Morda je posredi stres zaradi službe ali celo kakšna bolezen. Previdno s prvimi vprašanji!

3. Večja skrivnostnost

Če nekdo vara svojega partnerja, se bo verjetno zelo potrudil, da bo to ostalo skrivnost. Če se je vaš partner nenadoma začel pretirano truditi, da bi skril in zavaroval svojo elektronsko pošto ali račune na družabnih omrežji in se brani, ko ga o tem vprašate, je to lahko znak, da se v ozadju nekaj »kuha«.

4. Skriva svoj telefon

Klasičen znak nezvestobe je, če vaš partner nenadoma prične bolj skrbeti za varnost svojega mobilnega telefona in ga varuje, kot bi bile na njem shranjene državne skrivnosti. Če ga vedno hrani v svoji bližini (prej pa tega ni počel) in se izogiba temu, da bi vam ga dovolil uporabljati, morda nekaj skriva.

Partner skriva telefon

Znak za nezvestobo je lahko tudi skrivanje mobilnega telefona.

Se na klice nenavadno odziva? Vedno vstane in gre proč od vas, morda šepeta ali celo prekine in reče, da bo že poklical nazaj, ker se mu tisti trenutek ne da? Rdeče luči gorijo!

5. Nenadna sprememba videza

Ko s svojim partnerjem živite nekaj časa, spoznate tudi vse njegove navade. Prav tako vam je poznan njegov slog oblačenja, pričeska, parfum in podobno. Če se na neki točki vse našteto nenadoma spremeni, obstaja velika verjetnost, da je v njegovo življenje vstopila nova oseba.

O nas

Draz.si

Vsak dan je priložnost za pridobitev novega znanja. Na spletnem portalu Draz.si objavljamo poučne, zabavne, informativne in vedno aktualne prispevke.